Какво става с Люпко Петрович? Футболният свят гадае за здравето

...
 
Какво става с Люпко Петрович? Футболният свят гадае за здравето
Коментари Харесай

Какво става с Люпко Петрович? Пазят го, като Шумахер

 

Какво става с Люпко Петрович? Футболният свят гадае за здравето на именития сръбски треньор, който катастрофира с колата си през лятото на предходната година. Вследствие на преживения потрес по-късно Петрович получи два инсулта.

За момента фамилията на Люпко е решило да последва образеца на Корина Шумахер, която не дава никаква информация за здравословното положение на брачна половинка си Михаел. Легендарният немски водач от Формула 1 претърпя случай по време на ски през 2013 година във френския курорт Мерибел и получи тежка мозъчна контузия.

Оттогава възобновяване на Шуми е обгърнато в тайнственост, като околните му не споделят детайлности за това какво се случва с него.

В Сърбия семейството на Люпко следва същата политика, най-малко към този момент. Въпреки големия интерес към футболната легенда все още за него не се знае съвсем нищо. Последното публично известие е от есента на 2023 година

Тогава Петрович е посетен и подсилен от президента на „ Цървена звезда “ Светозар Михайлович и някогашния състезател на червено-белите Йован „ Куле “ Ачимович. Клубът пусна къса информация за срещата. Но в известието не се споделя безусловно нищо за това на какъв стадий е възобновяване на Люпко. Публикувана е една фотография от срещата на Михайлович и Ачимович с Люпко.

На нея треньорът, донесъл на „ Звезда “ трофей в Шампионската лига, е облечен в тъмносин анцунг и седи на стол. Цялата тази загадъчност дава мотив за най-различни спекулации и догатки в Белград.

Шумахер даже няма оповестена фотография след злополучния случай. Според немската преса на няколко огромни медийни компании са били препоръчани скрито направени снимки на Шуми от вкъщи му в Швейцария. Цената на всеки кадър е избрана на 1 милион лири. Това провокира голям скандал, който към момента не е разгадан. Първо медиите, на които са били препоръчани фотосите, се свързват със фамилията на Шуми и това води до реакция на Корина.

Тя се снабдява с експресно правосъдно решение, възпиращо разпространяването на фрагментите. Корина прави опит да разбере кой от имащите достъп до брачна половинка й е направил фотографиите. До този миг няма информация дали е стигнала до истината. Засега и Шуми, и Люпко са защитавани надалеч от светлините на прожекторите, само че почитатели от целия свят не престават да ги поддържат с любовта си!

Източник: България през днешния ден

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Още вести четете в категории България и Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР